1. 7. Kaip atsiimti vairuotojo pažymėjimą?

Tą pačią dieną, išlaikę praktikos egzaminą „Regitroje“, galite užsisakyti vairuotojo pažymėjimą.

Dėmesio! Vairuoti galima tik turint vairuotojo pažymėjimą. Todėl nors ir būsite išlaikę visus egzaminus, vairuodami be vairuotojo pažymėjimo, galite būti baudžiami!

Tiesa, turėti jo su savimi nebūtina. Užtenka turėti savo asmens dokumentą ir prireikus, pareigūnai galės patys patikrinti jūsų vairuotojo pažymėjimo galiojimą.

Svarbu! neatsiėmus vairuotojo pažymėjimo per 1 metus nuo jo užsakymo dienos, įgyta vairavimo teisė panaikinama ir reikia perlaikyti iš naujo teorijos ir praktikos egzaminus!

Kaina ir atsiėmimo galimybės

Įprastai vairuotojo pažymėjimas pagaminamas per 10 darbo dienų (kaina – 14,19 Eur). Tačiau sumokėjus papildomai, galima užsakyti, kad jis būtų pagamintas per 3 (22,88 Eur) arba 1 darbo dieną (37,36 Eur).

Galima užsakyti, kad vairuotojo pažymėjimas būtų pristatytas per kurjerį (kaina – 3,40 Eur), arba į nurodytą siuntų savitarnos terminalą (paštomatą, kaina – 2,70 Eur).

Norint, kad vairuotojo pažymėjimą atsiimtų kitas asmuo, jam turi būti suteiktas įgaliojimas www.igaliojimai.lt. Atsiėmimo metu, jis turi pateikti VĮ "Regitra" darbuotojams savo asmens dokumentą, bei suteikto įgaliojimo numerį.


Daugiau info: Regitra.lt


Turite klausimų? Prisijunkite ir rašykite komentaruose:

Tęsti toliau  
Komentarai

0 comments